Veelzijdige halterbanken

Eén van de belangrijkste fitnessapparaten is de halterbank, vooral door de enorme veelzijdigheid van dit apparaat. De gewone halterbank is ideaal voor oefeningen met dumbells of bodyweight trainingen, en is in hoogte schuin verstelbaar om zo steeds andere spieren te trainen. Daarnaast zijn er halterbanken met speciale steunen om je barbell op te leggen en van gewichten te voorzien. Ook deze bank zijn schuin in hoogte verstelbaar, zodat je zowel je borstspieren als je schuine borstspieren kunt aanpakken.

Total Body Workout
Natuurlijk heeft fitnessapparaat.nl de beste halterbanken met verschillende functies. Dus niet alleen voor je dumbells of barbell, maar ook met extra mogelijkheden voor been- en buikspieroefeningen. En niet te vergeten de belangrijke biceps trainingen – allemaal in één apparaat zoals de Hammer Fitness Halterbank of de Kettler Delta XL halterbank.

Beste kwaliteit
Ga je voor eenvoud en stijl en zoek je een halterbank die wel alles kan maar toch weinig ruimte inneemt? Kijk dan eens bij de inklapbare halterbanken, zoals de best beoordeelde Gymstick Halterbank of de Weider 340LC. Deze kwalitatieve toppers kunnen arm- borst en beenspieroefeningen aan en zijn na gebruik makkelijk in te klappen en weg te zetten.

Halterbanken bij Fitnessapparaat.nl
Bestel je nieuwe halterbank bij Fitnessapparaat.nl voor de scherpste prijs en gratis bezorging van 75,-. Ook montage van je nieuwe halterbank behoort tot de mogelijkheden! Bekijk het uitgebreide aanbod snel hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *