Total body workout thuis

Al je spieren trainen in het comfort van je eigen huis? Eén super krachtig apparaat dat alles aankan? Steeds meer mensen kiezen voor een krachtstation thuis, om zo dagelijks te kunnen trainen met de kwaliteit van een sportschool en het gemak van een thuistraining. Bij Fitnessapparaat.nl heeft u keuze uit veel verschillende krachtstations.

Power Tower of Homegym
Er zijn verschillende soorten krachtstations, elk met eigen voordelen. Een power tower is vooral heel geschikt voor de uitdagende body weight oefeningen als dips, pull ups en leg raises. Fitnessapparaat.nl heeft verschillende power towers van de topmerken in de fitness industrie, zoals de Marcy Deluxe Power Tower of de Weider Pro Power Tower. Een homegym maakt gebruik van gewichten en biedt meerdere krachtoefeningen in één handig apparaat aan. Hierbij kun je denken aan een Kettler Fitmaster Homegym maar ook aan een super professionele Life Fitness Homegym of één van de Body Solid Homegyms.

De beste keuze
Thuis trainen is ideaal, maar er zijn veel verschillende fitness krachtstations om uit te kiezen. Laat u niet alleen leiden door prijs en afmeting, maar kijk ook naar de specs. Bij fitnessapparaat.nl vindt u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en welk apparaat het beste bij uw doelen past, hangt van meer af dan de prijs. Weet u niet precies welk apparaat u het beste kun aanschaffen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze professionals!

Fitnessapparaat.nl levert snel en gratis, met montageservice en de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *