Fit voor de buis

Hijgend staat ze voor de televisie. Haar T-shirt is nat van het zweet en plakt aan haar lichaam. Naarmate de weken verstrijken gaat het haar steeds beter af om de dagelijkse Insanity workout van ongeveer 40 minuten bij te benen.

Na de cooling down ploft ze uitgeput op de bank. Even blijft ze roerloos zitten om op adem te komen. De high intensity workout is vermoeiend, maar tegelijkertijd geeft het sporten haar energie.

Ze opent haar iPad en surft naar fitnessapparaat.nl. Ze kijkt vol verbazing rond in de grootste fitwinkel. Van een springtouw tot een homegym, van een bidon tot een fatburner. Je vindt het er allemaal. Ze neemt zich voor eens een fysieke fitwinkel te bezoeken. Maar nu bestelt ze haar spullen online. “Voor 22.00 uur besteld is morgen in huis.”
De klok geeft tien over acht aan. Ze heeft nog even de tijd om een keuze te maken: een loopband, een hometrainer of roeitrainer? Een andere workout naast Insanity moet voorkomen dat de verveling toeslaat.

Ze ontdekt leuke aanbiedingen bij de dameskleding. Ze wordt enthousiast als ze de fitness artikelen ontdekt: balanskussens, fitnessballen en DVD’s. Fitnessapparaat.nl maakt haar hebberig. Ze voelt zich als een klein kind in een snoepwinkel.
Een uur later heeft ze de bestelling geplaatst en online betaald. Een roeitrainer, een comfortabel T-shirt, een bidon, en een fitnessmat. Het cadeautje dat je krijgt bij een bestelling van meer dan € 75 is nog een verrassing. Laat de postbode morgen maar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *